Pay My Bill PayU Hungary

Pay My Bill PayU Hungary is a Joomla module that enables you to take payments without any shop software like VirtueMart.

Pay My Bill PayU Hungary has PayU Hungary and PayPal payment methods.

You can sell products online, process invoices, sell documents, accept donations etc.

Pay My Bill PayU Hungary

A PayU csoport a Naspers média birodalom tulajdonában van.  A vállalat tevékenysége Dél-Afrikában leginkább a nyomtatott sajtóra és a TV-re koncentrál, míg Közép-Kelet Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában az internetes üzletágakban kiemelkedő.
A PayU Hungary Kft. az internetes kártyás fizetési lehetőséget nyújtó bankokkal, kártyatársaságokkal együttműködve, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg a szolgáltatását.  A szolgáltatás bevezetésével az internetes kártyás fizetési mód egy többletszolgáltatásokkal bővített variációját ismerhetik meg a magyar vásárlók és kereskedők.
A PayU szolgáltatásai eredményeképpen az e-kereskedők a gördülékeny csatlakozás mellett egy kulcsrakész sokoldalú platform igénybevételével olyan kényelmi szolgáltatásokat is használhatnak, amelyek a gyorsabb fizetési integráció mellett  kedvezően befolyásolhatják a vásárló- és ezáltal a tranzakciószámot.
Arra törekszünk, hogy új piaci lehetőségeket teremtve az elektronikus kereskedelem világában az interneten történő vásárlás gyorssá, kényelmessé, és megbízhatóvá váljon.
További kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 06 1 510 0707-es telefonszámon vagy írjon az info@payu.hu címre!

Comments

comments